LUNCH:

tis – fre 11.30 – 14.30

fredag 18/1

rostad savoykål, majrova, brynt smör, kålrabbiblad och hasselnöt 115:-
gulasch med potatis, morot, yoghurt, vintersallad & persilja 125:-
rostad blomkålssoppa med ostronskivling, pecorino & krutonger 95:-

chokladtryffel smaksatt med apelsin & myskmadra 25:-
mandelkaka med vispad grädde 55:-


KVÄLLS- & HELGMENY:

serveras tis-fre 17-22 , samt lördag 13-22

snacks

färska gröna oliver 50:-

marconamandlar 55:-

dagens ost 55:-

dagens chark 45:-

bröd från bageriet med smör 30:-

 

mindre rätter

varm buljong på sommarens tomater med färska lagerblad 45:-

vintersallad med surkål, senapsfrön & tahini på solrosfrö 95:-

bakad rödlök med buffelstracciatella & kålrabbi 105:-

gravad forellrom, bergamott, syrad grädde & pressad potatis 140:-

eldad röding med soya, rättika & gotländsk pepparrot 125:-

tagliatelle, fermenterad & inkokt svamp, krispigt bröd 150:-

varm tupprillette med rostat bröd & pickles 135:-

 

varmrätter

rotselleri, trattkantareller, sås på grillat smör, svartkål & pecorino 230:-

porchetta med sin buljong, rostad vitkål, fermenterad tomat, bränd vitlök & krasse 250:-

dessert

glass på bakad pumpa med blodapelsin & yoghurt 105:-

äppelpaj med skum på myskmadra 105:-