LUNCH

serveras tis-fre 11.30-14.30

rostad spetskål, röda linser, mojo verde, ekblad & salta mandlar   110:-
sej, färskpotatis, fänkålssallad, dill & pepparotsmajjo 120:-
långbakad fläsksida, tomatsalsa, rostad potatis, spenat, libbsticka & ängsyra 120:-

dessert:
ateljéns chokladkaka med vispad grädde 45:-

 

KVÄLLS- & HELGMENY

serveras tis-fre 17-22 , samt hela lördag 11.30-15.00 & 17-22:

 

snacks

färska gröna oliver 50:-

marconamandlar 55:-

ost & chark från våran deli 130:-

 

smårätter

inlagda gröna jordgubbar, sockerärtor, späda blad & mandelvinaigrette 90:-

gröna & röda tomater, pepparrotsfärskost, dillblommor 95:-

burrata, vattenmelon & svartpeppar  105:-

sotad isbergssallad, ramslök, bacon & örtrostat bröd 120:-

gnudi, rädisor & klar tomatbuljong 140:-

tartar, inkokt vit sparris, krispigt soyabröd & äggula 150:-

 

varmrätter

grön sparris, färskpotatis, hasselnötter, grädde med syltad citron & krasse 210:-

torskrygg, ångad & karamelliserad sommarkål, bladselleri & kryddor 220:-

 

dessert

sorbet på vilda rosor, lemoncurd, pistage & torkade hallon 95:-  

svenska jordgubbar, rabarbersirap, maränger, yoghurtgrädde & citrontimjan 105:-