LUNCHMENY

 Fredag 2 december:

Rostade rödbetor, rotselleristomp, brynt soya smör, ruccola & pumpafrö 135:-

Bräserad baconsida, buljong, polenta, taleggio, fänkål & vitkålssallad 145:-

Dessert:

Clementin med vasslesorbet & karamelliserad hasselnöt 75:-

Allt på lunchmenyn kan även fås som take away, ring gärna och beställ: 08-40919810!


KVÄLLS- & HELGMENY
(serveras tis – fre 17.00 – 22.00 &  lör 13.00-22.00)

Snacks:

färska gröna oliver 55:-
marconamandlar 50:-
dagens ost 75:-
dagens korv 75:-
bröd från bageriet med smör 45:-

Rätter:

karamelliserad lökfärskost, potatis & hösttryffel 125:-

blomkålskräm på rostat bröd, picklade trattkantareller & lingon 145:-

Sotad rotselleri, kålbuljong, citrus & fläderbär 145:-

regnbågsrom, vitkålssallad, lagerblad & gräslök 150:-

oxtartar, saltgurka, dillemoulsion & mandel 160:-

pasta cavatelli, brysselkål, stracciatella & friterad grönpeppar 160:-

Dessert:

brownie, saffransgrädde & rårörda blåbär 125:-

färskostglass på svartvinbärsblad, äppelkräm & kryddmaräng 125:-

 

Här hittar du vår aktuella vinlista