LUNCHMENY

(serveras tis – fre 11.30-14.30)

Tisdag 19 januari:

Inkokta kikärtor med skogschampinjon, creme fraishe, rödkålssallad, rårörda lingon, fetaost & mejram 120:-

Bakad sej, broccoli, rökt gräddfil, potatis, spenat, libbsticka & pistagenötter 130:-

Dessert:

Mandel & dadelkaka med vispgrädde  55.-

 

Allt på lunchmenyn kan även fås som take away, ring gärna och beställ: 08-40919810!


KVÄLLS- & HELGMENY

Färska gröna oliver 55:-
Marconamandlar 50:-
Dagens ost 55:-
Lufttorkad linderödgris 80:-
Vildsvinssalami 80:-
Bröd från bageriet med smör 30:-

 

Inkokt svartrot med cheddardipp & solroskärnor 75:-

Pumpastomp på rostat bröd med vinägerrussin & mejram 105:-

Glaserad rödbeta med rödkål, lardo & ramslök 110:-

Rostad jordärtskocka, regnbågsrom, rökt smetana & brödsmul 125:-

Pasta cavatelli i tomatsås med stracciatella & svartpeppar 150:-

Oxtartar, inkokt kålrabbi, mandel, frissé & emoulsion på bränd vitlök 145:-

 

Dessert:

Sorbet på svenska vindruvor, grädde & mynta 105:-

”Sticky toffee pie” med gräddglass på bergamott 105:-

Svensk ost med citrusmarmelad 135:-

 

Nu erbjuder vi take away även kvällstid, kolla in här på fliken take away!