Lunch:
tis – fre 11.30 – 14.30

Fredag 16 november
rostad pumpa, hasselnötter, pecorino romano, puylinser & blandade blad  115:-
”kebab”, kikärtscrème, fänkålssallad, fetaost, sarepta & sriracha 125:-
pumpakaka med pecan, mandel & kanel 55:-

 

KVÄLLS- & HELGMENY

serveras tis-fre 17-22 , samt lördag 13-22

snacks

färska gröna oliver 50:-

marconamandlar 55:-

dagens ost 55:-

dagens chark 45:-

bröd från bageriet med smör 30:-

 

mindre rätter

svensk cime di rapa, inlagd rättika, sesam & böncrème 95:-

amandinepotatis, syrad grädde, fänkålssallad & blandad lök 105:-

jordärtsskocka, currysky med öl från enskede, äpple & buskkrasse 110:-

pasta orecchiette, brysselkål, pistage & pecorino romano 140:-

svensk bläckfisk med sin buljong, broccoli, stjälkselleri & grön chili 150:-

rostat bröd med pumpa, salvia, hasselnötter, trattkantareller & lardo 140:-

 

varmrätter

confiterade rödbetor, gratäng på lök & mangold, yoghurt, libbsticka 230:-

svensk fläsksida, morot, svartkål med mandel & ramslökskapris 240:-

 

dessert

brynt smörglass, äppelkompott & sega enbärsmaränger 105:-

vispad mousse smaksatt med fikonblad, yoghurtchips & vit choklad 105:-