LUNCH:

(tis – fre 11.30 – 14.30)

fredag 24/5

grön sparris, färskost, tomater, couscous & mynta 115:-

kyckling, krämig potatis, rödkålssallad, persilja & mandel 125:-

rabarber, vispgrädde & smul 55:-

KVÄLLS- & HELGMENY:

(serveras tis-fre 17-22 , samt hela lördag 13-22)

snacks

färska gröna oliver 50:-

marconamandlar 55:-

dagens ost 55:-

dagens chark 45:-

bröd från bageriet med smör 30:-
färskpotatis med rädisor & dragonfärskost 50:-

 

 

mindre rätter

grön sparris, bränd grädde & persilja 95:-

svensk aubergine, trädgårdssyra, färsk vitlök & mandel 105:-

skillebysallad, stenbitsrom, gurka & syrad grädde 140:-

crudo på hiramasa, rabarber, selleri & basilika 155:-

rökt oxmärg, spetskål, tomat, libbsticka &  rostat bröd 140:-

pasta tagliatelle, nässlor & gravad äggula 150:-

varmrätter

inkokt vit sparris, smör, färsklök & krossad potatis 230:-

bräserad lammbringa, morot, lupinböna & inlagd kålrabbi 250:-

dessert

sorbet på trädgårdssyra, maräng, olivolja & syltad citron 105:-

rabarber & vispad mousse på svartvinbärsblad 105:-