LUNCH

serveras tis-fre 11.30-14.30

ateljéns bibimbap, avokado, krämigt ägg, mangold, kimchi, majjo, hel dinkel & sesam 110:-
krispig kyckling, kålrot, rostad potatis, brynt smör & syltad citron 125:-

 KVÄLLS- & HELGMENY

serveras tis-fre 17-22 , samt hela lördag 11.30-15.00 & 17-22:

snacks/deli
färska gröna oliver 50:-
marconamandlar 55:-

morbier, kittost från Jura 40:-
queso mahon, ost från gräsbetande kossor på menorca 50:-

saucisson sec, fransk salami med svartpeppar 55:-
svensk viltmortadella, smaksatt med pistage  70:-

eldad manchego, rostad paprikasalsa & persilja 95:-
inkokt svartrot, bränd grädde & pecorino 90:-

förrätter 
fänkålssallad, citrus & varma taggiascholiver 105:-
löjrom, purjolök, pepparrotsgrädde & mandel 160:-
lättgravad regnbåge, granatäpple & avocado 120:-
pasta orecchiette, broccoli, valnötter & stracciatella 140:-

varmrätter
rostad inlagd aubergine, vintertomater, potatis, fetaost & zucchini 195:-
skreitorsk, mangold & smörad dragonbuljong 235:-

dessert
varm nyponsoppa, ingefärssemifreddo & mandelbiskvier 95:-
citrontarte med italiensk maräng 105:-