Lunch:
tis – fre 11.30 – 14.30

tisdag 16 oktober

rostad aubergine, puylinser, tomatsås, getost, rödkål, zucchini & solroskärnor 115:-
bakad sej, broccolicrème, potatis, ramslökssmör, brödsmul & purjolöksvelouté 125:-

chokladkaka med vispad grädde & hasselnötter 55:-

KVÄLLS- & HELGMENY

serveras tis-fre 17-22 , samt lördag 13-22

snacks

färska gröna oliver 50:-

marconamandlar 55:-

dagens ost 55:-

dagens chark 45:-

bröd från bageriet med smör 30:-

 

mindre rätter

spaghettipumpa med rökt ricotta & inlagd grön tomat 95:-

röda äpplen med rättika, sareptakål, valnötter & syrad grädde 105:-

blomkål med curry, krasse, scharlottenlök & libbsticka 110:-

pasta cavatelli, ankragu, salvia & pecorino romano 155:-

rå hjälmargös, tomatjuice, stjälkselleri, inlagda vinbär & koriander 140:-

kantareller, purjolök, krispigt bröd & jäst svampvelouté 140:-

 

varmrätter

inkokt svartrot, ölbakade lökar, ramslökssmör & pressad potatis  220:-

svensk fläsksida, morot, svartkål med mandel & ramslökskapris 240:-

 

dessert

sorbet på svenska päron med mjölkcrème 105:-

vispad mousse smaksatt med fikonblad, yoghurtchips & vit choklad 105:-