LUNCH:

(tis – fre 11.30 – 14.30)

KVÄLLS- & HELGMENY:

(serveras tis-fre 17-22 , samt hela lördag 13-22)

snacks

färska gröna oliver 50:-

marconamandlar 55:-

dagens ost 55:-

dagens chark 45:-

bröd från bageriet med smör 30:-

 

mindre rätter

svensk aubergine, fänkål, mandel & mynta 95:-

skillebytomater, dillfärskost & buskkrasse  115:-

eldade störbönor, sommarkål, libbsticka & fyrtårnsost 125:-

kammussla, krusbär, fänkål & jalapeno 150:-

oxtartar, mjölksyrad spetskål, fermenterad grön tomat & sommartryffel 145:-

pasta anolini fylld med pecorino, rädisor & smör 150:-

varmrätter

knippbetor, färskpotatis, bränd grädde & rostade pumpakärnor 230:-

fläsksida, isbergssallad, ramslök, zucchini & mandel 250:-

dessert

sorbet på vilda rosor med röda vinbär & mandelmjölk 105:-

jordgubbar, grädde & svartpepparmaräng 105:-