LUNCH:
(tis – fre 11.30 – 14.30)

fredag 15 november
rotfrukter i grönsaksbuljong, matvete, potatis & libbstickekräm 115:-

fiskbiffar, morots-och purjolökscréme, brynt smör, rostad savoy & fänkålssallad 125:-

 kardemummakaka & vispad grädde 55:-

 

KVÄLLS- & HELGMENY:

(serveras tis-fre 17-22 , samt hela lördag 13-22)

före maten

färska gröna oliver 50:-

marconamandlar 55:-

mjölksyrade morötter 40:-

ost 55:-

korv 45:-
skinka 45:-

bröd från bageriet med smör 30:-

 

rätter

böncremé i endive, rossalsa & mandel 75:-

bakad lök, rönnbärskompott, svenska äpplen & fyrtårnsost 105:-

brässerade svampar, solrostahini, vinbär 135:-

blåmusslor, grön chili, stjälkselleri & libbsticka 135:-

potatis confiterad i ankfett, ramslökskapris & lardo 115:-

gös med inkokt fänkål, smörsås & krispigt bröd 145:-

pumparavioli, salvia, svartpeppar & pecorino 150:-

 

efter maten

tre ostar, serveras med marmelad på gröna tomater & bröd  135:-

sorbet på rosenkvitten, vispgrädde & sesam 105:-

inkokta päron, kristalliserad choklad & hasselnötskräm 105:-