LUNCH:
(tis – fre 11.30 – 14.30)

fredag 22/3

rotselleri, puylinser, brynt smör, hasselnötter, lök & körvel 115:-
kyckling, remoulad, potatis, solroskärnor & frissé 125:-
rostbiff, morot, rostad potatis, remoulad, ruccola & sky 125:-

skrädmjölskaka, grädde & äpple 55:-

 

KVÄLLS- & HELGMENY:

(serveras tis-fre 17-22 , samt hela lördag 13-22)

snacks

färska gröna oliver 50:-

marconamandlar 55:-

dagens ost 55:-

dagens chark 45:-

bröd från bageriet med smör 30:-

mindre rätter

svenska morötter, sesamfrö & bränd vitlök 95:-

confierad torsk, picklad potatis, grillat bröd & krasse 115:-

vita betor, dragon, lökkompott & fläder 125:-

vitkålssallad med ostronemulsion, agretti, gurka & jalapeño 130:-

blåmusslor, tomat & chili 145:-

pasta pici med parmesan & svartpeppar 150:-

varmrätter

skrei med smörad buljong, picklad lök, eldad & inkokt kålrabbi 250:-

helbakad rotselleri med grönpepparsås, spigarello & ostronskivling  230:-

dessert

svartvinbärssorbet, maräng, trädgårdssyra & älgört 105:-

hallongranité, vispad mousse på lavendel & torkad yoghurt 105:-