Lunch:
tis – fre 11.30 – 14.30
Lubb, potatisstomp, vaxbönor, svensk majs i sin buljong & krasse 120:-
Pärlcouscous i tomat, champinjoner, blast från rödbeta, hasselnötter & gräddfil 110:-

 vinbärskaka 40:-

KVÄLLS- & HELGMENY

serveras tis-fre 17-22 , samt hela lördag 13-22:

 

snacks

färska gröna oliver 50:-

marconamandlar 55:-

dagens ost 55:-

dagens chark 45:-

bröd från bageriet med smör 30:-

 

mindre rätter

svensk majs, svartkålscrème, gräslök & krondill 70:-

zucchinisallad med ”falafelmajrovor” & ramslök 95:-

farinata med crème fraiche, råhyvlad fänkål & dragon 110:-

pasta anolini, ricotta med fermenterad ramslök & parmesanbuljong 140:-

eldad makrill, vårens gröna tomater, gurka & pepparrot 120:-

oxtartar, rå champinjon, gräddfil, krasse & soyavinaigrette 150:-

 

varmrätter

primörbetor, smörbakade lökar, yoghurt, rostade solroskärnor & egen sriracha 210:-

kummelrygg, aubergine, blandade svenska bönor & smörad krondillsbuljong 230:-

 

dessert

kaka på morsans vinbär, vinbärsbladssirap & vispad vanilj-crème fraiche 105:-

ölsorbet, svenska blåbär & maräng smaksatt med timjan 105:-