LUNCH:
(tis – fre 11.30 – 14.30)

fredag 13 december
dillfärskost med rostade morötter, rosenkål, picklad majrova & honung 115:-

fiskfärsbiff med örtremoulad, kålsallad, potatis, brynt smör & sesam 125:-

svartvinbärsgranité med creme fraiche & rostad vit choklad 55:-

 

KVÄLLS- & HELGMENY:

(serveras tis-fre 17-22 , samt hela lördag 13-22)

före maten

färska gröna oliver 50:-

marconamandlar 55:-

mjölksyrade gröna tomater 40:-

ost 55:-

korv 45:-
skinka 45:-

bröd från bageriet med smör 30:-

 

rätter

brysselkål, bergamott, curry & mandel 75:-

savojkål, champinjoner, lingon & jäst svampvelouté 130:-

bakad rotselleri med brynt smör, schalottenlök & havtorn 130:-

regnbågsrom, syrad grädde, rödlök & picklad potatis 140:-

blodpudding, krispigt bröd, päron & senapsfrön 120:-

eldad röding, broccoli, pepparrot & flädervinäger 145:-

pasta pici med svartpeppar & parmesan 150:-

 

efter maten

tre ostar, serveras med citrusmarmelade & bröd  135:-

citrussorbet, olivolja & lavendelmaräng 105:-

chokladkaka med saffranskola  105:-