LUNCH:

(tis – fre 11.30 – 14.30)

tisdag 19/2

rostade morötter, svartkålssallad, kammutvete, riven ost & picklad lök 115:-

sej, rostade jordärtskockor, solrostahini, endivesallad & kålrabbi 125:-

glass med blodapelsingranite 55:-

 

KVÄLLS- & HELGMENY:

(serveras tis-fre 17-22 , samt hela lördag 13-22)

snacks

färska gröna oliver 50:-

marconamandlar 55:-

dagens ost 55:-

dagens chark 45:-

bröd från bageriet med smör 30:-
körsbärspotatis, ramslöksdipp & bovete 55 :-

mindre rätter

hummus, endive, våran sriracha & rostade kikärtor 95:-

inkokt svartrot med bränd grädde & pecorino 105:-

bakad purjolök, purjolöksvelouté, kycklingskinn & vårtryffel 160:-

eldad rotselleri, ramslökskapris, pinjenötter, syltad citron & timjan 130:-

spaghetti, broccoli & lagerblad 140:-

rostad rödbeta, hallonvinäger, rågbröd & yoghurt 135:-

varmrätter

porchetta med sin buljong, rostad vitkål, vinbär, bränd vitlök & krasse 250:-

bräserad svamp, svampbuljong, vinägerbakad lök, säsongens kål & lagerblad  230:-

dessert

kärnmjölksglass, citron, gran & vete 105:-

chokladsemifreddo, kakonibs, kolasås & hasselnötter 105:-