lunch

serveras mellan 11.30-15 tis-fre, nybakat bröd ingår i lunchen
rotselleri, krämigt ägg, fetaost, kimchisesam, morot & koriander 115:-
ragu på högrev, serveras med rostade lökar, ostronskivling & krossad potatis 125:-

 meny
serveras mellan 17-22 tis-fre, 11.30-15.30 & 17-22 lör 

snacks/deli
ateljéns mjölksyrade morötter 35:-
färska gröna oliver 50:-
marconamandlar 55:-
macadamianötter 60:-
boqueronnes 45:-

morbier, fransk kittost 40:-
zamorano tartufo, spansk tryffelfårost 55:-
wrångebäcksost, Almnäs Bruk 60:-

fänkålssalami 50:-
rosmarinrostad skinka från Toscana 60:-
spalla, lufttorkad bog från frigående gris i toscana 60:-
cecina, lufttorkat & ekrökt nötinnanlår  75:-

ostron 35:-/st
boqueronnes 45:-
rostat bröd 30:-

mellan
ateljéns branteviksill, knäcke & vispad créme fraiche 95:-
gulbeta, mandarin, frissé, fetaost & macadamia 115:-
endive, lukaspäron, sörmlands ädel & krispigt vörtbröd 110:-
gnudi, parmesan & tryffel 160:-
uer, kålrabbi, spenat & jalapeno 135:-
terrine på anka & gris med picklade äpplen & senapsfrön 140:-

varmrätter
rödbetor, brynt smöremulsion, ostronskivling, röd spetskål & fläderkapris 195:-
kummel, mojoverde, grön sallad &svampbuljong 235:-

dessert
rochetta med tomatmarmelad 85:-
päron & mandelkaka med vispad grädde 85:-
pepparkaka, vispad grädde, lingon, valnötter & citrontimjan 110:-