LUNCH:
(tis – fre 11.30 – 14.30)

fredag 11 oktober

Broccoli med pärlcouscous, ungsbakat tomat, fetaost & hasselnötter  115:-

Torsk, krondill, gurka, rostade rödbetor, kapris & krutonger 125:-

yoghurtglass med äppelkompott 55:-

 

KVÄLLS- & HELGMENY:

(serveras tis-fre 17-22 , samt hela lördag 13-22)

före maten

färska gröna oliver 50:-

marconamandlar 55:-

mjölksyrade gröna tomater 40:-

dagens ost 55:-

dagens chark 45:-
svensk mortadella 85:-

bröd från bageriet med smör 30:-

 

rätter

eldad broccoli, syrad grädde, fikonblad & vindruvor 115:-

skillebypumpor med trädgårdssyra & krusbär 115:-

svart trumpetsvamp i spetskål med schalottenlök & salvia 140:-

gravad vildlaxrom med blandade tomater & purjolök 145:-

tartar på mjölkkossa, svartkål, purjolök, äggula & rostat bröd 140:-

lammbringa med sin buljong, plommon & örtsallad 140:-

pasta orecchiette med broccoli, valnötter & pecorino 150:-

 

efter maten

tre ostar, serveras med marmelad på gröna tomater & bröd  135:-

sorbet på svensk rosenkvitten 55:-

fikonbladsmousse med torkad yoghurt & rostad vit choklad 105:-

pumpaglass, kanderade mandlar, gräddmjölk & citronverbena 105:-