LUNCH:
(tis – fre 11.30 – 14.30)

fredag 20 september

böncreme, mangold, broccoli, buljong, parmesan & pumpakärnor 115:-

kyckling, rostad potatis, kålsallad, koriander, jalapeno & sesam 125:-

chokladkaka md vispgrädde  55:-

 

KVÄLLS- & HELGMENY:

(serveras tis-fre 17-22 , samt hela lördag 13-22)

snacks

färska gröna oliver 50:-

marconamandlar 55:-

dagens ost 55:-

dagens chark 45:-
svensk mortadella 85:-

bröd från bageriet med smör 30:-

 

mindre rätter

blandade tomater, svartvinbärsblad & labneh 110:-

¨hummus¨, mandel, trädgårdssyra & svenska vindruvor 110:-

vax- & brytbönor med majscremé, ramslökskapris & sommartryffel 135:-

svensk bläckfisk, grön chili, bondbönor, majrova & krasse 145:-

fläskrilette med plommon & örtsallad 145:-

pasta farfalle, svart trumpetsvamp & surdegsbröd 150:-

 

större rätter

serveras med krossad amandinepotatis

kantareller, vinägerbakad lök, brynt smör, spetskål 230:-

lammbringa med broccoli & krusbär 250:-

 

desserter

tre ostar, serveras med honungskaka & bröd  135:-

sorbet på fänkålsblom 55:-

svarta vinbär & rostad vit choklad 105:-

yoghurtglass, fläderbär, hasselnöt & färska hallon 105:-