lunch

serveras mellan 11.30-15 tis-fre, nybakat bröd ingår i lunchen
falafel, yoghurt, kålsallad, gremolata, nakenhavre & slanggurka 115:-
fläsksida, chilimajjo, mungbönor, kimchisesam, broccoli, potatis & picklad lök 125:-

 meny
serveras mellan 17-22 tis-fre, 11.30-15.30 & 17-22 lör 

från delin
ateljéns mjölksyrade morötter 35:-
marconamandlar 55:-
macadamianötter 60:-
färska gröna oliver 50:-
boqueronnes 45:-
rosmarinrostad skinka från toscana 60:-
chiantisalami 50:-
saucisson sec, fransk salami med svartpeppar 55:-
spalla, lufttorkad bog från frigående gris i toscana 60:-
cecina, lufttorkat ekröks nötinnanlår  75:-
tallegio, italiensk kittostklassiker 40:-
beemster vo, knäckig mjölkost från Holland 40:-
secret de compostelle, baskisk fårost 45:-
rostat bröd 30:-

mellanrätter
suyo longgurka, färskost, persilja & pecorino 85:-
rosésallad, svartkål, vinaigrett, rostade hasselnötter & parmesan 90:-
eldade grönsaker, brynt smör, citron & rostade pumpakärnor 110:-
varm Mont d´Or med lardo, rädisor, gurka, paprika & blomkål 120:-
sikrom, potatisskum, syltade gröna tomater & friterad grönkål 140:-
tartar, krasse, picklat senapsfrö, colatura, ramslökskapris, majonäs & crostini 145:-

varmrätter
smörstekt rotselleri, brynt smöremulsion, silverlök, fläderkapris & lökgratäng 195:-
kycklingfrikadeller, purjolök, spenat, persilja, buljong, spätzle & tomat 225:-

dessert
chokladsemifreddo, hasselnötter, dulce de leche, kakaonibs & havssalt 120:-
plommon- & mandelkaka, kardemummagrädde & plommonsirap 115:-
rocchetta (gräddig & len tremjölksost) med söta körsbär 75:-