LUNCH:
(tis – fre 11.30 – 14.30)

torsdag 25/4

rostad broccoli & blomkål med svartkålssallad, solrostahini och silverlök 115:-

eldad sej med grön sallad, koriander & sesammajonäs 125:-

havrekaka med vispgrädde 45:-

KVÄLLS- & HELGMENY:

(serveras tis-fre 17-22 , samt hela lördag 13-22)

snacks

färska gröna oliver 50:-

marconamandlar 55:-

dagens ost 55:-

dagens chark 45:-

bröd från bageriet med smör 30:-
rädisor med dragonfärskost & bovete 50:-

mindre rätter

fänkål, glasrabarber & färska lagerblad 95:-

böncreme, svenska tomater, mynta & mandel 105:-

amandinepotatis, syrad grädde, gurka & löjrom 140:-

blåmusslor, grön chili & koriander 145:-

oxtartar, inlagda vinbär, rostat bröd, äggula & blandade skott 140:-

pasta agnolotti fyllda med ramslöksricotta & basilikabuljong 150:-

varmrätter

skrei med smörad buljong, picklad lök, eldad & inkokt kålrabbi 250:-

rostad vitkål, ricotta, bakade tomater & libbsticka  230:-

dessert

blåbärssorbet, gräddmjölk,  kakaonibs & bovete 105:-

yoghurtsorbet, hallonsylt & krossade drömmar 105:-