LUNCHMENY

(serveras tis – fre 11.30 – 14.30)

torsdag 2 april

rostad aubergine, pärlcouscous i grön salsa, svartkål, jäst chili & solrosfrön 120:-

gryta på sej, tomat, fänkål med selleriremoulade, krutonger & körvel 130:-

dessert: rårörda blåbär med yoghurtgrädde & maräng 55:-

Lunchrätterna kan även fås som take away, ring gärna och beställ: 08-40919810!


KVÄLLS- & HELGMENY:
(serveras tis-fre 17-22 , samt hela lör 13-22)
Nu erbjuder vi take away även kvällstid, kolla in här på fliken take away!

På plats på Matateljén serverar vi som vanligt vår vanliga á la cartemeny:

före maten
färska gröna oliver 50:-
marconamandlar 55:-
ost 55:-
korv 45:-
skinka på linderödsvin 85:-
bröd från bageriet med smör 30:-
__________________________________  

ämnesgurka, bovete & färskost från löfsta 95:-
eldade rapsskott, créme på rättviksärt, citrus & fikonblad 95:-
krossad potatis med havssallad, sockertång, sesam & ramslök från stureby 120:-
crudo på gös, grädde, citron, wasabiblad & rosépeppar 140:-
terrine på fläsk & kyckling med persilja, äpple, färsksaltad gurka 140:-
torsk, aubergine, yoghurt, rostat bröd & korndillssmör 150:-
pasta ravioli fylld med syltad citron & ricotta, tagetes, solroskärnor 150:-

efter maten

tre ostar, bröd, marmelad på rönnbär & äpple 135:-
varm gransbarksost, blåbärscurd, honung & timjan 105:-
kanelglass med rabarberkompott 105:-