LUNCH:
(tis – fre 11.30 – 14.30)

onsdag 29 januari

”grön curry” på rostade grönsaker, pickles, koriander & sesam 120:-

fläskkarré, créme på äpple & jordärtsskocka, vintersallad & senapssky 130:-

varm äppelpaj med vispgrädde 55:-

3-rätterslunch! liten förrätt + valfri varmrätt + dessert & kaffe eller thé – 245kr

 

KVÄLLS- & HELGMENY:

(serveras tis-fre 17-22 , samt hela lördag 13-22)

före maten

färska gröna oliver 50:-

marconamandlar 55:-

våra pickles 40:-

ost 55:-

korv 45:-
skinka 45:-

bröd från bageriet med smör 30:-

 

rätter

kålrabbi, cheddar &  grön chili 80:-

vintersallad, gravad citrus, persilja & mandel 110:-

inkokt svartrot, dragonpistou, pecorino & ramslökskapris 130:-

hjärtmusslor, chilibuljong, stjälkselleri & färska lagerblad 145:-

coppa, rödkål, ramslökskapris & inlagda hallon 130:-

porchetta, rostad spetskål, dill & sticklök 140:-

pasta agnolotti med ricotta & zamorano tartufo, jordärtskocka, salvia 150:-

 

efter maten

tre ostar med bröd & marmelad på svenska vindruvor 135:-

glass på häggblom & kärnmjölk med krossad kolakaka 105:-

bakat äpple med kanelglass 105:-