LUNCH:
(tis – fre 11.30 – 14.30)

fredag 14 februari

rostade morötter, färskost, dragon, gemsallad, silverlök & krispigt bröd 120:-

fiskfärsbiff med potatispuré, inkokt kålrabbi, hasselnöt, brynt smör & dill 130:-

vit chokladtryffel 35:-

3-rätterslunch! liten förrätt + valfri varmrätt + dessert & kaffe eller thé – 245kr

 

KVÄLLS- & HELGMENY:

(serveras tis-fre 17-22 , samt hela lördag 13-22)

före maten

färska gröna oliver 50:-

marconamandlar 55:-

våra pickles 40:-

ost 55:-

chark 55:-
sobrasada med bröd 65:-

bröd från bageriet med smör 30:-

__________________________________

 

kålrot, äpple & flädersalsa 75:-

hummus, mangold, dragon & hallon 105:-

inkokta persiljerötter, ramslökspesto, persilja & mandel 110:-

eldad gös, lagrad chili, äggulesås, selleri & sticklök 140:-

tartar på mjölkkossa, rödkål, granskott, pepparrot & rostat bröd 135:-

skrei med grillat smör, svartrot & tomat 160:-

pasta tagliatelle med svartkål & pistage 150:-

 

efter maten

tre ostar med bröd & fänkålsmarmelad 135:-

granité på svenska granny smith-äpplen, rostad vit choklad & creme fraiche 105:-

färskostglass med rårörda blåbär & älgört 105:-